« Secţiuni « Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 

Directiva privind tarifele de aeroport
31.03.2009 | JURIDICE.ro, SAVESCU & ASOCIATII

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

In Jurnalul Oficial al Uniunii Europene seria 70/11 din 14 martie 2009 a fost publicata Directiva 2009/12/CE a Parlamentului European si a Consiliului privind tarifele de aeroport.

Obiectivul directivei consta in stabilirea de principii comune pentru perceperea de tarife de aeroport pe aeroporturile din Comunitate.

Directiva instituie principiile nediscriminarii si al transparentei in ceea ce priveste stabilirea sistemului sau a nivelului tarifelor aplicate in fiecare aeroport.

Statele membre vor stabili o procedura obligatorie referitoare la desfasurarea de consultari periodice intre organul de administrare a aeroportului si utilizatorii aeroportului, in ceea ce priveste functionarea sistemului de tarife de aeroport, nivelul tarifelor de aeroport si, daca este cazul, calitatea serviciilor furnizate.

Statele membre vor numi sau institui o autoritate independenta in calitate de autoritate independenta nationala de supraveghere, pentru a asigura aplicarea corecta a masurilor luate in vederea asigurarii conformitatii cu directiva.

Directiva trebuie transpusa pana la data de 15 martie 2011.

DIRECTIVA >> 

Pentru STIRI.JURIDICE,
SAVESCU & ASOCIATII 
SSA

 
Secţiuni: Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD