Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

ASF. Consultări cu asociaţiile profesionale din domeniul bancar şi al asigurărilor


18 august 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității vineri, 14 august 2015, un comunicat cu privire la consultările avute cu asociaţiile profesionale din domeniul bancar şi al asigurărilor – Consiliul Patronatelor Bancare din România (CPBR), Asociația Română a Băncilor (ARB) și Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR).

În cadrul întâlnirii, au fost dezbătute propunerile pentru modificarea Normei nr. 7/2013 privind asigurarea obligatorie a locuințelor împotriva dezastrelor, s-a discutat despre noua Lege a Fondului de Garantare a Asiguraților și s-au analizat posibilitățile de creștere a implicării băncilor în distribuția produselor de asigurare.

Mișu Negrițoiu, președintele ASF: ”ASF are întreaga disponibilitate de a-și folosi competențele de susținere a business-ului din sectorul financiar prin îmbunătățirea legislației secundare, cu accent pe clarificarea posibilelor interpretări, dar și de a promova, la nevoie, inițiative de modificare a legislației de bază în beneficiul dezvoltării piețelor și al consumatorilor de produse și servicii financiare”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii