Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

CSM ref. neîndeplinirea condiţiei de bună reputaţie de către un judecător


19 august 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 18 august 2015, un comunicat cu privire la hotărârea Secţiei pentru judecători referitoare la Aurelian Nicolae Tomuş, judecător în cadrul Judecătoriei Timişoara.

Secţia pentru judecători a CSM a analizat raportul Inspecţiei Judiciare vizând pe Aurelian Nicolae Tomuş, judecător în cadrul Judecătoriei Timişoara, şi a constatat că există indicii privind neîndeplinirea condiţiei de bună reputaţie de către magistrat. Secţia pentru judecători a decis să se sesizeze din oficiu în vederea suspendării din funcţie a magistratului, precum şi citarea magistratului în vederea participării la şedinţa din data de 25 august 2015.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică