Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PT-Brăila. Ucidere din culpă. Cercetări


20 august 2015 | Georgiana-Camelia LUCIU, Luiza BITOLEANU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

PT-Brăila. Ucidere din culpă. Cercetări.

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila a fost constituită, la data de 19 august 2015, o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în legătură cu accidentul de circulaţie produs în această dimineaţă, în jurul orei 9:00, pe drumul european E 87, în satul Baldovineşti, comuna Vădeni, judeţul Brăila, în care a fost angajat un autocar turcesc ce transporta 38 de persoane.

La locul producerii accidentului s-a deplasat o echipă complexă compusă din lucrători de poliţie, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgentă al Judeţului Brăila, ai Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila, precum şi specialişti în tehnică auto, sub coordonarea primului procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că şoferul autocarului nu a manifestat atenţia necesară în conducerea mijlocului de transport într-o secţiune de drum aflată în curbă şi în condiţii de ploaie abundentă. Trei dintre persoanele ocupante ale autocarului au decedat, celelalte persoane vătămate fiind transportate de urgenţă la spitale din Brăila şi Galaţi, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Pe parcursul derulării cercetărilor, va fi informată opinia publică.

:: sursa: www.mpublic.ro

Georgiana-Camelia Luciu
Luiza Bitoleanu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică