Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesională
Publicare comunicate şi informări profesionale
ComunicateInterviuriLawyers WeekEvenimenteRecrutareAvocaţiExecutoriNotariSistemul judiciar

Peste 1.000 de evenimente juridice


20 august 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Comunicare profesională, Evenimente recente

Evenimente juridice este unul dintre cele mai puternice proiecte JURIDICE.ro. Publicăm gratuit toate anunțurile de evenimente juridice pe https://evenimente.juridice.ro. De la începutul anului 2014 până astăzi au fost publicate peste 1.000 de anunţuri.

Ultimele anunțuri publicate se regăsesc și în caseta special dedicată de pe coloana centrală a JURIDICE.ro. Toate evenimentele sunt publicate şi pe Grupul Facebook Evenimente juridice, iar cele mai interesante şi în Pagina Facebook Evenimente juridice. Cele mai interesante sunt publicate și în ticker dinamic pe Homepage JURIDICE.ro, precum și în slider dinamic interpolat în fluxul de știri JURIDICE.ro.

NOU: Pentru a veni în întâmpinarea organizatorilor de evenimente (universități, organizații profesionale, alți operatori), care îşi doresc vizibilitate specială, echipa de proiect a conceput 3 tipuri de abonament, care vor fi implementate în perioada următoare:

Abonament STANDARD: 365 lei/an
Puteți alege orice pachet de promovare superior, plătind prețul pachetului imediat inferior (economisiți între 30 și 130 lei pentru fiecare anunț).
Abonament STRONG: 365 lei/trimestru
Puteți alege orice pachet de promovare superior, plătind doar diferența dintre prețul pachetului PREMIUM și prețul pachetului superior dorit (economisiți 137 lei pentru fiecare anunț).
Abonament ULTRA: 365 lei/lună
Abonamentul include 4 anunțuri PREMIUM iar dacă alegeți un pachet de promovare superior plătiți doar diferența dintre prețul pachetului PREMIUM și prețul pachetului superior dorit (economisiți 183 lei/lună + între 30 și 130 lei pentru fiecare anunț).
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică