Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Noua conducere a UNJR


20 august 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Uniunea Națională a Judecătorilor din România a dat publicității miercuri, 19 august 2015, un comunicat cu privire la alegerea noii conduceri, în urma expirării mandatelor foștilor membri din Consiliul Director.

Pe 17 august 2015, jud. Dana Gîrbovan, Curtea de Apel Cluj, a fost aleasă în poziția de președinte al UNJR, iar în poziția de vicepreședinte a fost ales jud. Ioan Ilieș Neamț, Judecătoria Baia Mare.

Componența Consiliului Director este completată de jud. Simona Neacșu, jud. Iulia Craiu, jud. Laura Toma, jud. Marius Motolea și jud. Alin Vasonan.

Sub noua conducere, UNJR va acționa pe trei paliere: independența sistemului de justiție, eficacitatea și calitatea activității judiciare și responsabilizarea actorilor sistemului de justiție.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică