Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Festivitatea de absolvire a elevilor SNPAP Tîrgu Ocna / 27 august 2015, Tîrgu Ocna


21 august 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna a dat publicității joi, 20 august 2015, un anunț, semnat de comisar șef de penitenciare Vasile Scutaru – Director, cu privire la festivitatea de absolvire a elevilor Școlii.

Evenimentul marchează întrarea în rândul personalului a unei noi promoții de agenți de penitenciare. Cu ocazia festivității, tinerii absolvenți vor rosti jurământul și vor primi gradul de ”Agent de penitenciare”.

La festivitatea ce va avea loc pe 27 august 2015, ora 10:00, în Piațeta Primăriei orașului Tîrgu Ocna, sunt așteptați invitați de renume din țară și din străinătate.

Persoanele interesate să participe trebuie să își confirme prezența, până pe 24 august 2015, la tel: 0234344149, fax: 0234341200, e-mail: valistef2000@yahoo.com, persoana de contact: comisar de penitenciare Valeriu Ștefănescu.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii