Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

UNBR. Cota de contribuţie lunară a filialelor pentru cheltuielile necesare funcţionării CAA
21.08.2015 | JURIDICE.ro

Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat în Buletinul Informativ al UNBR nr. 5/2015 Hotărârea nr. 1119/5 iunie 2015 a Consiliului UNBR privind cota de contribuţie lunară a filialelor pentru cheltuielile necesare funcţionării CAA.

Consiliul Uniunii Naţionale a Barourilor din România, întrunit în şedinţa din 5 iunie 2015, a hotărât următoarele:
Art. 1 – (1) Începând cu data de 1 ianuarie 2015, cota de contribuţie lunară a filialelor pentru cheltuielile necesare funcţionării CAA, prevăzută la art. 14 alin. (7) din Statutul CAA, va fi de 1% din valoarea totală a contribuţiilor la sistem, efectiv încasate.
(2) Prevederile art. 14 alin. (8) şi art. 178 alin. (2) din Statutul CAA se aplică în mod corespunzător.

Art. 2 – Prezenta hotărâre se comunică CAA care va lua măsuri pentru publicarea sa pe website-ul oficial şi pentru comunicarea acesteia la barouri şi la filialele CAA, pentru a fi adusă la cunoştinţă avocaţilor cu drept de exercitare a profesiei şi membrilor adunărilor generale ale filialelor CAA care nu au calitatea de avocat în exerciţiul profesiei.

Art. 3 – Consiliul de Administraţie al CAA și filialele CAA vor lua măsuri pentru aducerea la îndeplinire a prezentei decizii.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.