Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

UNBR ref. participarea Președintelui de onoare la lucrările organelor de conducere ale profesiei
21.08.2015 | JURIDICE.ro

Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat în Buletinul Informativ al UNBR nr. 5/2015 Hotărârea nr. 1120/5 iunie 2015 a Consiliului UNBR privind completarea Statului profesiei de avocat.

Consiliul UNBR a hotărât completarea Statutului profesiei de avocat, după cum urmează:
a) După art. 86, se introduce un nou articol, art. 86^1 , care va avea următorul cuprins: ”Art. 86^1 – Preşedintele de onoare al U.N.B.R., care nu este membru al organelor de conducere ale profesiei constituite la nivelul U.N.B.R., poate participa, fără drept de vot, la lucrările acestor organe.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.