« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

INM selectează doi judecători pentru a participa la Conferința anuală privind instanțele și comunicarea / 15-16 octombrie 2015, Budapesta. UPDATE: Prelungire termen de înscriere. UPDATE: O nouă prelungire a termenului de înscriere. UPDATE: Magistrații participanți
11.09.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar, VIDEO | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

11 septembrie 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 10 septembrie 2015, rezultatele procedurii de selecție a magistraților participanți la ”Conferința anuală privind instanțele și comunicarea”, organizată la Budapesta, în perioada 15-16 octombrie 2015.

Au fost selectați următorii magistrați:
1. Jud. Erika Ordog, Judecătoria Miercurea Ciuc
2. Jud. Sonia Deaconescu, Tribunalul Mureș.

Ca rezerve, au fost selectați următorii magistrați:
1. Jud. Alina Nicoleta Mioc, Tribunalul Brașov
2. Jud. Mihăiță Lucian Maria, Judecătoria Cluj-Napoca.

***

1 septembrie 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 31 august 2015, un anunț cu privire la prelungirea termenului de înscriere la ”Conferința anuală privind instanțele și comunicarea”, organizată la Budapesta, în perioada 15-16 octombrie 2015.

Termenul de înscriere a fost prelungit până pe 4 septembrie 2015, ora 16:00. Documentele pentru înscriere se trimit Florentinei Deaconu, expert asimilat judecătorilor și procurorilor în cadrul INM, e-mail: florentina.deaconu@inm-lex.ro, telefon 021.407.62.49, fax: 021.407.62.47.

***

26 august 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 25 august 2051, un anunț cu privire la prelungirea termenului de înscriere la ”Conferința anuală privind instanțele și comunicarea”, organizată la Budapesta, în perioada 15-16 octombrie 2015.

Termenul de înscriere a fost prelungit până pe 28 august 2015, ora 16:00. Documentele pentru înscriere se trimit Florentinei Deaconu, expert asimilat judecătorilor și procurorilor în cadrul INM, e-mail: florentina.deaconu@inm-lex.ro, telefon 021.407.62.49, fax: 021.407.62.47.

***

21 august 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 20 august 2015, un anunț cu privire la selectarea a doi judecători români, în vederea participării la ”Conferința anuală privind instanțele și comunicarea”, organizată la Budapesta, în perioada 15-16 octombrie 2015.

Subiectele abordate vor privi următoarele teme: relaţiile publice, înregistrările audio-video în instanţă, mijloacele şi măsurile adoptate în situaţii de criză privind comunicarea. Formatul conferinței va presupune atât dezbateri plenare și prezentări, cât și workshop-uri. Conferința va facilita, astfel, dialogul și schimbul de bune practici între participanți în materia comunicării la nivelul instanțelor.

Judecătorii interesați sunt rugați să transmită, până la data de 24 august 2015, ora 12:00, în atenția Florentinei Deaconu, expert asimilat judecătorilor și procurorilor în cadrul INM, e-mail: florentina.deaconu@inm-lex.ro, telefon 021.407.62.49, fax: 021.407.62.47, următoarele documente: scrisoare de intenție și CV, ambele redactate în limba engleză, precum și documente din care să rezulte nivelul de cunoaștere al limbii engleze.

 
Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD