Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

INM selectează doi judecători pentru a participa la Conferința anuală privind instanțele și comunicarea / 15-16 octombrie 2015, Budapesta. UPDATE: Prelungire termen de înscriere. UPDATE: O nouă prelungire a termenului de înscriere. UPDATE: Magistrații participanți


11 septembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

11 septembrie 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 10 septembrie 2015, rezultatele procedurii de selecție a magistraților participanți la ”Conferința anuală privind instanțele și comunicarea”, organizată la Budapesta, în perioada 15-16 octombrie 2015.

Au fost selectați următorii magistrați:
1. Jud. Erika Ordog, Judecătoria Miercurea Ciuc
2. Jud. Sonia Deaconescu, Tribunalul Mureș.

Ca rezerve, au fost selectați următorii magistrați:
1. Jud. Alina Nicoleta Mioc, Tribunalul Brașov
2. Jud. Mihăiță Lucian Maria, Judecătoria Cluj-Napoca.

***

1 septembrie 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 31 august 2015, un anunț cu privire la prelungirea termenului de înscriere la ”Conferința anuală privind instanțele și comunicarea”, organizată la Budapesta, în perioada 15-16 octombrie 2015.

Termenul de înscriere a fost prelungit până pe 4 septembrie 2015, ora 16:00. Documentele pentru înscriere se trimit Florentinei Deaconu, expert asimilat judecătorilor și procurorilor în cadrul INM, e-mail: florentina.deaconu@inm-lex.ro, telefon 021.407.62.49, fax: 021.407.62.47.

***

26 august 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 25 august 2051, un anunț cu privire la prelungirea termenului de înscriere la ”Conferința anuală privind instanțele și comunicarea”, organizată la Budapesta, în perioada 15-16 octombrie 2015.

Termenul de înscriere a fost prelungit până pe 28 august 2015, ora 16:00. Documentele pentru înscriere se trimit Florentinei Deaconu, expert asimilat judecătorilor și procurorilor în cadrul INM, e-mail: florentina.deaconu@inm-lex.ro, telefon 021.407.62.49, fax: 021.407.62.47.

***

21 august 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 20 august 2015, un anunț cu privire la selectarea a doi judecători români, în vederea participării la ”Conferința anuală privind instanțele și comunicarea”, organizată la Budapesta, în perioada 15-16 octombrie 2015.

Subiectele abordate vor privi următoarele teme: relaţiile publice, înregistrările audio-video în instanţă, mijloacele şi măsurile adoptate în situaţii de criză privind comunicarea. Formatul conferinței va presupune atât dezbateri plenare și prezentări, cât și workshop-uri. Conferința va facilita, astfel, dialogul și schimbul de bune practici între participanți în materia comunicării la nivelul instanțelor.

Judecătorii interesați sunt rugați să transmită, până la data de 24 august 2015, ora 12:00, în atenția Florentinei Deaconu, expert asimilat judecătorilor și procurorilor în cadrul INM, e-mail: florentina.deaconu@inm-lex.ro, telefon 021.407.62.49, fax: 021.407.62.47, următoarele documente: scrisoare de intenție și CV, ambele redactate în limba engleză, precum și documente din care să rezulte nivelul de cunoaștere al limbii engleze.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii