Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Presedintele Romaniei gratiaza 3 varstnici
03.04.2009 |


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Comunicat Administratia Prezidentiala:

"Din motive umanitare, avand in vedere varsta inaintata si starea de sanatate precum si situatia familiala a acestora, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat miercuri, 1 aprilie a.c., urmatoarele decrete de gratiere individuala:

• Decret privind gratierea domnului Dima Constantin pentru restul ramas neexecutat din pedeapsa de 1 an inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de nerespectarea hotararilor judecatoresti, prevazuta de art. 271 alin (2) Cod Penal. Domnul Dima Constantin are 78 de ani si o stare de sanatate precara. In momentul de fata se afla in Penitenciarul Iasi;

• Decret privind gratierea domnului Trusca Ion pentru restul ramas neexecutat din pedeapsa de 1 an si 4 luni inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de nerespectarea hotararilor judecatoresti, prevazuta de art. 271 alin (2) Cod Penal. Domnul Trusca Ion are 80 de ani si o stare de sanatate precara. In momentul de fata se afla in Penitenciarul Targu Jiu;

• Decret privind gratierea doamnei Pirvan Angelica pentru restul ramas neexecutat din pedeapsa de 2 ani inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie, prevazuta de art. 305 alin (1) lit. c) Cod Penal. Doamna Parvan Angelica este mama a patru copii, iar familia sa are o situatie materiala precara. In momentul de fata se afla in Penitenciarul Craiova.

Departamentul de Comunicare Publica"

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate