JURIDICE FLUX (Ultimele titluri)
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal.
Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti beneficiază de 20% reducere.
Print Friendly, PDF & Email

Catalin Marinescu este noul presedinte ANCOM

6 aprilie 2009 |

Comunicat ANCOM: 

"Catalin Marinescu este noul presedinte ANCOM

Joi, 2 aprilie 2009, Marius Catalin Marinescu a fost numit presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), pentru un mandat de sase ani, prin decretul prezidential nr. 509 din 1 aprilie 2009, publicat ieri in Monitorul Oficial.
 
Din 1990 si pana in prezent, Catalin Marinescu si-a desfasurat activitatea in sectorul comunicatiilor, lucrand atat pentru companii precum Romtelecom, in care a activat timp de 15 ani, cat si pentru institutii publice precum Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei, al carui presedinte a fost in perioada 2005-2007.
 
Catalin Marinescu este inginer in telecomunicatii, a absolvit studiile Universitatii Politehnice Bucuresti, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si detine o diploma in Tehnologii Avansate de Telecomunicatii de la aceeasi universitate. De asemenea, Catalin Marinescu a urmat cursurile Universitatii din Manchester, unde a obtinut titlul de master in Management si Schimbare in Sectorul Public."


Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.