JURIDICE FLUX (Ultimele titluri)
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Catalin Marinescu este noul presedinte ANCOM

06.04.2009 |

Comunicat ANCOM: 

"Catalin Marinescu este noul presedinte ANCOM

Joi, 2 aprilie 2009, Marius Catalin Marinescu a fost numit presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), pentru un mandat de sase ani, prin decretul prezidential nr. 509 din 1 aprilie 2009, publicat ieri in Monitorul Oficial.
 
Din 1990 si pana in prezent, Catalin Marinescu si-a desfasurat activitatea in sectorul comunicatiilor, lucrand atat pentru companii precum Romtelecom, in care a activat timp de 15 ani, cat si pentru institutii publice precum Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei, al carui presedinte a fost in perioada 2005-2007.
 
Catalin Marinescu este inginer in telecomunicatii, a absolvit studiile Universitatii Politehnice Bucuresti, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si detine o diploma in Tehnologii Avansate de Telecomunicatii de la aceeasi universitate. De asemenea, Catalin Marinescu a urmat cursurile Universitatii din Manchester, unde a obtinut titlul de master in Management si Schimbare in Sectorul Public."


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan