Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România


Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Examenul de primire în profesia de avocat 2015. Rezultatele reverificării dosarelor de înscriere
26.08.2015 | JURIDICE.ro

Baroul București a dat publicității marți, 25 august 2015, Hotărârea nr. 22 din 24 august 2015 a Consiliului Baroului București, semnată de av. dr. Ion Dragne – Decan, cu privire la reverificarea dosarelor de înscriere la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2015, ca urmare a contestațiilor formulate de candidații respinși sau pentru corectarea unor erori materiale.

Consiliul a validat încă nouă candidaturi pentru calitatea de avocat stagiar și a menținut decizia de respingere în cazul altor cinci candidați. De asemenea, s-a dispus îndreptarea erorilor materiale cu privire la numele a șase candidați.

:: lista definitivă a candidaturilor validate – avocat stagiar


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.