« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Admitere INM și magistratură 2015. Programul probei scrise pentru verificarea cunoștințelor juridice. UPDATE: Repartizarea pe săli a candidaților
27.08.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

UPDATE: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 27 august 2015, repartizarea pe săli a candidaților la examenul de admitere la INM 2015 și la examenul de admitere în magistratură 2015.

:: repartizare candidați admitere la INM
:: repartizare candidați admitere în magistratură

Potrivit datelor furnizate de CSM, la concursul de admitere la INM s-au înscris 3.297 de candidaţi, dintre care un număr de 3.267 de candidaţi îndeplinesc condiţiile pentru a participa la prima probă, iar la concursul de admitere în magistratură s-au înscris 893 de candidaţi, dintre care un număr de 852 de candidaţi îndeplinesc condiţiile pentru a participa la prima probă.

***

27 august 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 26 august 2015, programul de desfășurare a probei eliminatorii de tip grilă pentru verificarea cunoștințelor juridice, atât pentru examenul de admitere la INM, cât și pentru examenul de admitere în magistratură.

Pentru examenul de admitere la INM 2015, proba eliminatorie va avea loc pe 30 august 2015, la Universitatea Nicolae Titulescu din București, la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din București și la Universitatea Titu Maiorescu din București.

Concursul va începe la ora 09:00, iar accesul candidaților în săli se va face în intervalul 07:30-08:30, numai pe baza actului de identitate.

Pentru examenul de admitere în magistratură 2015, proba eliminatorie va avea loc pe 30 august 2015, la Universitatea Nicolae Titulescu din București.

Concursul va începe la ora 09:00, iar accesul candidaților în săli se va face în intervalul 07:30-08:30, numai pe baza actului de identitate.

Candidații vor folosi doar cerneală sau pix cu pastă de culoare neagră, pentru redactarea lucrării. Le este interzis candidaților să dețină asupra lor, pe durata concursului, ceas și orice surse de informare sau de comunicare, sub consecința excluderii din concurs.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.