Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Admitere INM și magistratură 2015. Proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice. Subiecte și bareme


30 august 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Admitere în profesii juridice, SELECTED
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității duminică, 30 august 2015, subiectele și baremele de la proba scrisă, de tip grilă, pentru verificarea cunoștințelor juridice din cadrul concursului de admitere la INM 2015, respectiv a concursului de admitere în magistratură 2015.

Subiecte și bareme admitere la INM:
:: Subiecte G1
:: Subiecte G2
:: Subiecte G3
:: Subiecte G4
:: Barem G1
:: Barem G2
:: Barem G3
:: Barem G4

Subiecte și bareme admitere în magistratură:
:: Subiecte G1
:: Subiecte G2
:: Subiecte G3
:: Subiecte G4
:: Barem G1
:: Barem G2
:: Barem G3
:: Barem G4

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro