Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul Dolj ref. casieria Serviciului de taxe și impozite al Primăriei Craiova din incinta Judecătoriei Craiova
31.08.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Dolj a dat publicității vineri, 28 august 2015, un anunț cu privire la casieria Serviciului de taxe și impozite al Primăriei Craiova care este situată în incinta Judecătoriei Craiova.

În urma sesizărilor colegilor avocați și a demersurilor av. Lucian Bernd Săuleanu, Decanul Baroului Dolj, Serviciul de taxe și impozite al Primăriei Craiova confirmă menținerea casieriei situate în incinta Judecătoriei Craiova, închiderea acesteia pe lunile iulie și august fiind justificată de vacanța judecătorească.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.