Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Decanul Baroului București susține sponsorizarea Colocviului aniversar „Douăzeci de ani și timpul Dreptului“ din 5-6 noiembrie 2015, organizat de Facultatea de Drept a Universității din București
01.09.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Av. dr. Ion Dragne – Decanul Baroului București a hotărât în ședința Consiliului Baroului București din 19 august 2015, cu privire la solicitarea Facultății de Drept a Universității din București de sponsorizare a Colocviului aniversar „Douăzeci de ani și timpul Dreptului“ din 5-6 noiembrie 2015, că se poate acorda o sumă, într-un cuantum rezonabil, având în vedere fondurile limitate ale Baroului.

Av. cons. Ion Ilie-Iordăchescu a arătat că în bugetul aprobat nu este niciun capitol cu sponsorizări, considerând că trebuie respectat bugetul. Decanul a susținut că Baroul București nu este ținut să nu folosească sume suplimentare. Există temei legal pentru sponsorizări, problema fiind dacă Baroul își permite să aloce fonduri. S-a amânat pentru referat Contabilitate cu disponibilul financiar.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate