Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Decanul Baroului București susține sponsorizarea Colocviului aniversar „Douăzeci de ani și timpul Dreptului“ din 5-6 noiembrie 2015, organizat de Facultatea de Drept a Universității din București
01.09.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Av. dr. Ion Dragne – Decanul Baroului București a hotărât în ședința Consiliului Baroului București din 19 august 2015, cu privire la solicitarea Facultății de Drept a Universității din București de sponsorizare a Colocviului aniversar „Douăzeci de ani și timpul Dreptului“ din 5-6 noiembrie 2015, că se poate acorda o sumă, într-un cuantum rezonabil, având în vedere fondurile limitate ale Baroului.

Av. cons. Ion Ilie-Iordăchescu a arătat că în bugetul aprobat nu este niciun capitol cu sponsorizări, considerând că trebuie respectat bugetul. Decanul a susținut că Baroul București nu este ținut să nu folosească sume suplimentare. Există temei legal pentru sponsorizări, problema fiind dacă Baroul își permite să aloce fonduri. S-a amânat pentru referat Contabilitate cu disponibilul financiar.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti