Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul București ref. problematica punctelor de pregătire profesională
01.09.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Av. dr. Ion Dragne – Decanul Baroului București a susținut în ședința Consiliului Baroului București din 19 august 2015, cu privire la problematica punctelor de pregătire profesională în legătură cu activitățile specifice desfășurate de Baroul București în cadrul programului propriu de pregătire profesională, în exclusivitate sau în parteneriat, că a făcut demersuri pentru a iniția parteneriate neexclusive pentru organizarea de manifestări științifice.

De asemenea, Decanul a arătat că o problemă importantă este dacă Baroul, ca organizator al acestor activități contra cost, poate să acorde puncte de pregatire profesională. A amintit că Baroul București a avut până în prezent forma cursurilor gratuite la et. VI, și ea va continua, Consiliul urmând a aprecia dacă este oportun ca Baroul să se implice ca organizator, în exclusivitate sau în parteneriat cu alte entități, în asemenea activități. Consideră că Baroul are lectori de valoare, trebuie văzut dacă această implicare poate fi aducătoare de venituri, fiind utilă avocaților. Decanul a aminit de Decizia nr. 526/2012 a UNBR care dă posibilitatea Baroului să organizeze activități de pregătire profesională și a propus consultarea cu INPPA și UNBR.

Av. cons. Ion Ilie-Iordăchescu a întrebat dacă Baroul poate să colecteze bani pentru pregătire profesională. S-a constatat că este capitol bugetar.

Av. cons. Daniel Fenechiu și-a exprimat acordul și a propus programe tematice pe perioadă lungă, cu tematici anunțate și cu posibilitate de abonament. S-a mandatat decanul și resortul de pregătire profesională pentru redactarea proiectului care să poată fi supus aprobării Consiliului, inclusiv prin reactivarea fundației.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.