Secţiuni » Arii de practică » Business » Drept comercial
Drept comercial
ConferinţeCărţiProfesionişti

ONJN notifică operatorii ref. plata sumelor datorate către statul român


3 septembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a dat publicității o notificare cu privire la depunerea documentelor justificative și efectuarea platăților sumelor datorate statului român de către operatori.

După expirarea celor 90 zile, prevăzute de lege ca perioadă în care pot depune documentele justificative și pot face plata sumelor datorate statului român pentru operarea începând cu 24 decembrie 2010, pentru a se încadra în perioada de amnistie prevăzută de art. II alin. 8 din Legea nr. 124/2015, accesul din România la domeniile care oferă jocuri de noroc sau la domeniile afiliaților care nu îndeplinesc condițiile legale, va fi restricționat și se vor începe procedurile penale împotriva acelora care au încălcat legea în România, pentru recuperarea sumelor datorate și tragerea la răspundere a tuturor persoanelor responsabile, atât din România cât și din străinătate.

Toți operatorii de jocuri de noroc online care au operat prin intermediul platformelor dedicate în limba română sau care au acceptat jucători români pe platformele lor sunt atenționați că data de la care începe scurgerea celor 90 de zile este 12 iunie 2015.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică