Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. 8.000 de avocați și-au achitat contribuțiile profesionale
03.09.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Baroul București a dat publicității miercuri, 2 septembrie 2015, un anunț cu privire la situația contribuțiilor profesionale.

Consiliul Baroului București a analizat în ședința de marți, 1 septembrie 2015, modul de îndeplinire a obligației profesionale de plată a contribuțiilor la Baroul București și UNBR, precum și a contribuției la fondul de pensii de către membrii Baroului București.

S-a constatat că un număr de aproximativ 8.000 de avocati din Baroul București și-au achitat la timp contribuțiile restante, însă, un număr relativ mare de avocați înregistrează, în continuare, restanțe, fără a prezenta dovezi care să justifice imposibilitatea de plată și fără să solicite acordarea unor înlesniri sau facilități prevăzute de lege și statut.

În consecință, în unanimitate, Consiliul a decis inițierea procedurilor legale și statutare cu privire la avocații care nu și-au îndeplinit obligațiile profesionale de plată în termenele legale a contribuțiilor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate