Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul București. 8.000 de avocați și-au achitat contribuțiile profesionale
03.09.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul București a dat publicității miercuri, 2 septembrie 2015, un anunț cu privire la situația contribuțiilor profesionale.

Consiliul Baroului București a analizat în ședința de marți, 1 septembrie 2015, modul de îndeplinire a obligației profesionale de plată a contribuțiilor la Baroul București și UNBR, precum și a contribuției la fondul de pensii de către membrii Baroului București.

S-a constatat că un număr de aproximativ 8.000 de avocati din Baroul București și-au achitat la timp contribuțiile restante, însă, un număr relativ mare de avocați înregistrează, în continuare, restanțe, fără a prezenta dovezi care să justifice imposibilitatea de plată și fără să solicite acordarea unor înlesniri sau facilități prevăzute de lege și statut.

În consecință, în unanimitate, Consiliul a decis inițierea procedurilor legale și statutare cu privire la avocații care nu și-au îndeplinit obligațiile profesionale de plată în termenele legale a contribuțiilor.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.