Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Avocații se pot înscrie la conferințele organizate de CSM
03.09.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Baroul București a dat publicității miercuri, 2 septembrie 2015, un anunț cu privire la desemnarea avocaților interesați să participe la conferințele organizate de CSM.

CSM organizează conferințe naționale în domeniul dreptului penal și al dreptului procesual penal în următoarele perioade:
– 17-18 septembrie 2015,
– 22-23 octombrie 2015 și
– 11-12 februarie 2016.

Baroul București a primit invitația de la INPPA pentru a desemna un număr de 8 avocați pentru fiecare din sesiunile menționate mai sus.

Avocații interesați vor comunica numele, telefonul și adresa de e-mail, până la data de 4 septembrie 2015, la adresa de e-mail: secretariat@baroul-bucuresti.ro, urmând să fie selectați în ordinea înscrierilor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate