Secţiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

Un reputat specialist în domeniul chimiei-farmaciei se alătură echipei LUPȘA & ASOCIAȚII în calitate de Counsel


9 septembrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Dreptul proprietatii intelectuale, Dreptul sanatatii
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

LOGO

Începând cu luna septembrie, prof. dr. Corina Ioniță, reputat specialist în domeniul chimiei-farmaciei, se alătură echipei LUPȘA & ASOCIAȚII, pentru a consolida practica societății în domeniul proprietății industriale, dezvoltată de către avocatul fondator Ionuț Lupșa.

Ionuț Lupșa

Ionuț Lupșa

„Conlucrarea cu un specialist în domeniul chimiei-farmaciei asigură în primul rând o înțelegere profundă a speței și ne ajută totodată să oferim servicii complete clienților noștri. Este esențial să ai în permanență reprezentarea cât mai clară a situației de fapt și a șanselor de reușită, iar acest lucru este dificil de atins în România, în primul rând, din cauza numărului limitat de specialiști disponibili în acest domeniu particular. Prin urmare, suntem onorați să îi urăm bun venit în echipa noastră doamnei Profesor Doctor Corina Ioniță – a cărei experiență didactică și de cercetare în domeniul științific, de peste 24 de ani, ne va ajuta să păstrăm cele mai înalte standarde pentru serviciile furnizate în domeniul brevetelor de invenție – specializarea chimie-farmacie”, a declarat Ionuț Lupșa.

„Colaborarea cu dna profesor este realmente o experiență încântătoare: tonică, deschisă, cu un bagaj informațional copleșitor și cu un minunat spirit de echipă”, susține Ioana Buru.

Prof. dr. Corina Ioniță

Prof. dr. Corina Ioniță

Dna Corina Ioniță este profesor în cadrul Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, având o experiență de peste 24 de ani în domeniul chimiei și farmaciei, obținând titlul de doctor în Farmacie cu lucrarea 2 aminoacetanilide N’-substituite.

Prof. dr. Corina Ioniță este în permanență implicată în activitatea științifică și de cercetare, fiind semnatară a numeroase articole, studii și lucrări de specialitate, recunoscute la nivel mondial și în decursul activității sale profesionale, membru al mai multor asociații profesionale, între care Societatea de Științe Farmaceutice din România, Colegiul Farmaciștilor din România, Societatea Română de Laborator Clinic, Societatea de Chimie din România, Federația Internațională de Apiterapie, în prezent fiind membru ales în Comitetul Director al Societății Române de Apiterapie. A coordonat de asemenea și a făcut parte din echipele câștigătoare de proiecte în urma unor competiții naționale și internaționale.

Despre LUPȘA & ASOCIAȚII

Fondată de către Ionuț Lupșa, avocat specializat în domeniul proprietății intelectuale și consilier în proprietate industrială, cu o experiență profesională de peste 17 ani, și Ioana Buru, avocat și consilier în proprietate industrială, cu o experiență profesională de peste 7 ani, societatea de avocatura LUPȘA & ASOCIAȚII oferă servicii specializate, atât în domenii de nișă, precum dreptul proprietății intelectuale, tehnologia informației, protecția datelor cu caracter personal, protejarea drepturilor nepatrimoniale, neglijență medicală, cât și în domeniile devenite deja clasice în orice societate de avocatură, acoperind cu succes întreaga problematică din dreptul societar, dreptul imobiliar, dreptul muncii și dreptul familiei.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro