Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Un reputat specialist în domeniul chimiei-farmaciei se alătură echipei LUPȘA & ASOCIAȚII în calitate de Counsel
09.09.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

LOGO

Începând cu luna septembrie, prof. dr. Corina Ioniță, reputat specialist în domeniul chimiei-farmaciei, se alătură echipei LUPȘA & ASOCIAȚII, pentru a consolida practica societății în domeniul proprietății industriale, dezvoltată de către avocatul fondator Ionuț Lupșa.

Ionuț Lupșa

Ionuț Lupșa

„Conlucrarea cu un specialist în domeniul chimiei-farmaciei asigură în primul rând o înțelegere profundă a speței și ne ajută totodată să oferim servicii complete clienților noștri. Este esențial să ai în permanență reprezentarea cât mai clară a situației de fapt și a șanselor de reușită, iar acest lucru este dificil de atins în România, în primul rând, din cauza numărului limitat de specialiști disponibili în acest domeniu particular. Prin urmare, suntem onorați să îi urăm bun venit în echipa noastră doamnei Profesor Doctor Corina Ioniță – a cărei experiență didactică și de cercetare în domeniul științific, de peste 24 de ani, ne va ajuta să păstrăm cele mai înalte standarde pentru serviciile furnizate în domeniul brevetelor de invenție – specializarea chimie-farmacie”, a declarat Ionuț Lupșa.

„Colaborarea cu dna profesor este realmente o experiență încântătoare: tonică, deschisă, cu un bagaj informațional copleșitor și cu un minunat spirit de echipă”, susține Ioana Buru.

Prof. dr. Corina Ioniță

Prof. dr. Corina Ioniță

Dna Corina Ioniță este profesor în cadrul Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, având o experiență de peste 24 de ani în domeniul chimiei și farmaciei, obținând titlul de doctor în Farmacie cu lucrarea 2 aminoacetanilide N’-substituite.

Prof. dr. Corina Ioniță este în permanență implicată în activitatea științifică și de cercetare, fiind semnatară a numeroase articole, studii și lucrări de specialitate, recunoscute la nivel mondial și în decursul activității sale profesionale, membru al mai multor asociații profesionale, între care Societatea de Științe Farmaceutice din România, Colegiul Farmaciștilor din România, Societatea Română de Laborator Clinic, Societatea de Chimie din România, Federația Internațională de Apiterapie, în prezent fiind membru ales în Comitetul Director al Societății Române de Apiterapie. A coordonat de asemenea și a făcut parte din echipele câștigătoare de proiecte în urma unor competiții naționale și internaționale.

Despre LUPȘA & ASOCIAȚII

Fondată de către Ionuț Lupșa, avocat specializat în domeniul proprietății intelectuale și consilier în proprietate industrială, cu o experiență profesională de peste 17 ani, și Ioana Buru, avocat și consilier în proprietate industrială, cu o experiență profesională de peste 7 ani, societatea de avocatura LUPȘA & ASOCIAȚII oferă servicii specializate, atât în domenii de nișă, precum dreptul proprietății intelectuale, tehnologia informației, protecția datelor cu caracter personal, protejarea drepturilor nepatrimoniale, neglijență medicală, cât și în domeniile devenite deja clasice în orice societate de avocatură, acoperind cu succes întreaga problematică din dreptul societar, dreptul imobiliar, dreptul muncii și dreptul familiei.

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.