Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Baroul București invită avocații să susțină organizarea Colocviului ”Douăzeci de ani și timpul Dreptului” / 6-7 noiembrie 2015, București


9 septembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Baroul București a dat publicității marți, 8 septembrie 2015, un anunț cu privire la evenimentul de aniversare a 20 de ani de la înființarea Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene.

Pe 6 și 7 noiembrie 2015, cu ocazia acestei aniversări, Facultatea de Drept a Universității din București organizează Colocviul „Douăzeci de ani și timpul Dreptului“ la care vor participa multe dintre personalitățile franceze care au fost implicate în decursul timpului în activitatea acestei instituții de învățământ juridic european.

Consiliul Baroului București invită formele de exercitare a profesiei și avocații din Baroul București să se implice în organizarea în bune condiții a evenimentului, fie prin contribuții directe în contul nr. RO47BRDE410SV94438074100 deschis la BRD – Piața Kogălniceanu, al Asociației „Conferințele Facultății de Drept a Universității din București“, cu sediul în București, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, cod fiscal 27708425, fie prin contribuții care urmează să fie colectate de către Baroul București și remise Facultății de Drept a Universității din București.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică