JURIDICE SELECTED
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Examenul de primire în profesia de avocat 2015. Listele finale cu candidații

11.09.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității joi, 10 septembrie 2015, Hotărârea nr. 5 din 10 septembrie 2015 a Comisiei naționale de examen, semnată de av. dr. Traian Briciu – Președinte, cu privire la validarea candidaturilor pentru examenul de primire în profesia de avocat 2015.

Comisia națională de examen a hotărât următoarele:

Art. 1 – În baza Deciziei nr. 17/04.09.2015 a Comisiei Permanente a UNBR și în urma verificării îndeplinirii de către candidați a cerințelor stabilite prin aceeași Decizie, se publică tabelele finale cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) și candidații la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, cuprinse în anexele 1 și 2 ale prezentei Hotărâri.

Art. 2 – Tabelele finale cuprinzând candidații respinși și retrași de la examenul de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) și ale candidaților respinși și retrași de la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice sunt cuprinse în anexele 3 și 4 ale prezentei Hotărâri.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week