Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Consiliul UNBR ref. organizarea examenului de primire în profesia de avocat 2015
11.09.2015 | JURIDICE.ro

Baroul Brașov a dat publicității marți, 8 septembrie 2015, Hotărârea nr. 1 din 5 septembrie 2015 a Consiliului UNBR cu privire la organizarea examenului de primire în profesia de avocat 2015.

Consiliul a hotărât următoarele:

Art. 1. Ia act de măsurile decise de Comisia Permanentă a UNBR pentru organizarea examenului.
Art. 2. Ia act de participarea la desfăşurarea examenului a membrilor Comisiei Permanente repartizaţi pe centre de examen. Costurile impuse de aplicarea acestei măsuri se vor suporta din bugetul examenului.
Art. 3. Aprobă ca finalizarea și validarea examenului să se desfăşoare potrivit regulilor aplicate la sesiunea de examen de primire în profesia de avocat – septembrie 2014.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.