Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Seminar ref. prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii actelor de terorism
17.04.2009 |

JURIDICE - In Law We Trust

INPPA si Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB) organizeaza, in data 28 aprilie 2009, intre orele 10.00 -15.00, un seminar de pregatire a avocatilor definitivi in domeniul prevenirii si combaterii spalarii banilor si finantarii actelor de terorism.

Temele dezbatute sunt:

– Aspecte legate de prevenirea si combaterea finantarii actelor de terorism si implementarea regimului sanctiunilor internationale;
– Modificarile legislative in domeniul CSB aduse prin O.U.G. nr. 53/2008 si prin H.G. nr. 594/2008;
– Aspecte generale referitoare la activitatea de supraveghere derulata de ONPCSB;
– Studii de caz ce implica circuite suspecte de spalare a banilor desfasurate prin intermediul activitatilor specifice efectuate de entitatile raportoare prevazute la art. 8 lit. f) din Legea nr. 656/2002.

I.N.P.P.A. atesta un numar de 4 (patru) ore de pregatire profesionala continua avocatilor definitivi care vor participa la acest seminar. Participarea avocatilor definitivi la seminar este gratuita.

Seminarul se va desfasura la sediul central al I.N.P.P.A. din Bucuresti, Calea Vacaresti nr. 185, sector 4 (Universitatea „Nicolae Titulescu”), etajul 1, Amfiteatrul 5.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.