Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București ref. avocații restanțieri
14.09.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Baroul București a dat publicității vineri, 11 septembrie 2015, un anunț cu privire la situația avocaților restanțieri.

Consiliul Baroului București, în ședința din 8 septembrie 2015, a luat act de punerea în aplicare a hotărârii din ședința din 1 septembrie 2015 de începere a procedurilor specifice în vederea suspendării pentru neplată a avocaților restanțieri.

S-a luat act de comunicarea notificărilor către avocații care înregistrează restanțe, în scopul îndeplinirii de către aceștia a obligațiilor care le revin.

Consiliul a decis, în unanimitate, repartizarea către consilierii Baroului București a redactării, semnării și comunicării înștiințărilor de plată către avocații care înregistrează restanțe, aceștia fiind mandatați să exercite competențele prevăzute de lege în numele Consiliului.

După împlinirea termenului acordat prin înștiințări, Consiliul Baroului București, pe baza referatelor consilierilor desemnați, va continua procedurile legale în vederea suspendării pentru neplată a avocaților care nu și-au îndeplinit obligațiile legale.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti