Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Strategia de Broadband. Protocol cadru MCSI-Teletrans
17.04.2009 |

JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat MCSI:

„Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Gabriel Sandu, a avut astazi 16.04. a.c. o intrevedere cu o delegatie a companiei Teletrans condusa de directorul general Horia Hahaianu.

Intalnirea vine pe fondul demersurilor MCSI de accelerare a procesului de trecere a Romaniei la societatea informationala, prin masuri precum adoptarea de catre Guvernul Romaniei a Strategiei de Broadband si lansarea spre consultare publica a Strategiei de trecere de la analogic la digital.

Reprezentantii Teletrans s-au aratat deschisi catre o colaborare cu MCSI acceptand sa puna la dispozitie infrastructura proprie de telecomunicatii pentru a fi integrata in sistemul national de comunicatii vizat de Strategia de Broadband.  

Intrevederea s-a soldat cu semnarea unui protocol cadru intre MCSI si Teletrans pentru parafarea acordului de colaborare intre cele doua parti. Totodata s-a stabilit crearea unui grup de lucru comun care sa stabileasca detaliile si modalitatea prin care Teletrans isi va aduce aportul la implementarea Strategiei de Broadband.

Teletrans este operator national de telecomunicatii pe piata din Romania, membru in organizatii nationale (AOTR, ANISP) si internationale (EUTC), ce ofera servicii de comunicatii cu un inalt nivel de stabilitate si disponibilitate.

Prezent pe piata din 2003, Teletrans s-a impus prin calitate, seriozitate, promptitudine, ca unul dintre cei mai importanti operatori de comunicatii la nivel national din Romania.

16.04.2009

Compartimentul de informare publica si Relatii cu presa al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale”

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.