Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Rectificare eroare materială ref. candidatură la examenul de primire în profesia de avocat 2015

15.09.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității luni, 14 septembrie 2015, Hotărârea nr. 5bis/13.09.2015 a Comisiei Naționale de Examen, semnată de av. dr. Traian Briciu – Președinte, cu privire la corectarea unor erori materiale cuprinse în Hotărârea nr. 5/10.09.2015.

Comisia a hotărât că, în urma constatării, la data de 13 septembrie 2015, ora 21:25, la semnalarea Centrului de examen INPPA Bucureşti, a faptului că, dintr-o eroare materială, Tănase M. Lavinia Sandra figurează în Hotărârea nr. 5/10.09.2015 în anexa cuprinzând candidații retrași de la examenul de admitere în profesia de avocat (pentru dobândirea calității de avocat stagiar), sesiunea septembrie 2015, se rectifică tabelul cuprins la Anexa 1 (Tabelul final cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) a Hotărârii nr. 5/10.09.2015 a Comisiei Naţionale de Examen, în sensul adăugării în acest tabel a candidatei Tănase M. Lavinia Sandra, înscrisă la Baroul București, care va susține examenul la Centrul examen INPPA București.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week