Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

UNBR. Rectificare eroare materială ref. candidatură la examenul de primire în profesia de avocat 2015


15 septembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității luni, 14 septembrie 2015, Hotărârea nr. 5bis/13.09.2015 a Comisiei Naționale de Examen, semnată de av. dr. Traian Briciu – Președinte, cu privire la corectarea unor erori materiale cuprinse în Hotărârea nr. 5/10.09.2015.

Comisia a hotărât că, în urma constatării, la data de 13 septembrie 2015, ora 21:25, la semnalarea Centrului de examen INPPA Bucureşti, a faptului că, dintr-o eroare materială, Tănase M. Lavinia Sandra figurează în Hotărârea nr. 5/10.09.2015 în anexa cuprinzând candidații retrași de la examenul de admitere în profesia de avocat (pentru dobândirea calității de avocat stagiar), sesiunea septembrie 2015, se rectifică tabelul cuprins la Anexa 1 (Tabelul final cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) a Hotărârii nr. 5/10.09.2015 a Comisiei Naţionale de Examen, în sensul adăugării în acest tabel a candidatei Tănase M. Lavinia Sandra, înscrisă la Baroul București, care va susține examenul la Centrul examen INPPA București.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică