Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Robert Cazanciuc în vizită la Curtea de Apel Craiova și Tribunalul Dolj
15.09.2015 | JURIDICE.ro

Ministerul Justiției a dat publicității luni, 14 septembrie 2015, un comunicat cu privire la vizita ministrului Robert Cazanciuc la Curtea de Apel Craiova și Tribunalul Dolj.

Robert Cazanciuc: „Am avut discuții cu magistrații despre problemele legate, în principal, de infrastructura instanțelor din Craiova. În acest moment, avem în lucru ‎noul ‎Tribunal Dolj, investiție demarată în luna iulie 2014, și pe care sper că o vom finaliza până la sfârșitul anului. Totodată, Curtea de Apel Craiova a beneficiat de o importantă extindere, iar judecătoria va primi și ea în cel mai scurt timp spații suplimentare. Un alt subiect discutat cu magistrații s-a referit la intrarea în vigoare de la 1 ianuarie a ultimelor dispoziții ale noului Cod de procedură civilă referitoare la judecarea unor cauze în camera de consiliu și la pregătirea instanțelor pentru acest pas important. În același timp, am abordat problema practicii neunitare, situație care ne creează dificultăți și care a fost ridicată inclusiv în Rapoartele Comisiei Europene.”


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.