Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Robert Cazanciuc în vizită la Curtea de Apel Craiova și Tribunalul Dolj


15 septembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Ministerul Justiției a dat publicității luni, 14 septembrie 2015, un comunicat cu privire la vizita ministrului Robert Cazanciuc la Curtea de Apel Craiova și Tribunalul Dolj.

Robert Cazanciuc: „Am avut discuții cu magistrații despre problemele legate, în principal, de infrastructura instanțelor din Craiova. În acest moment, avem în lucru ‎noul ‎Tribunal Dolj, investiție demarată în luna iulie 2014, și pe care sper că o vom finaliza până la sfârșitul anului. Totodată, Curtea de Apel Craiova a beneficiat de o importantă extindere, iar judecătoria va primi și ea în cel mai scurt timp spații suplimentare. Un alt subiect discutat cu magistrații s-a referit la intrarea în vigoare de la 1 ianuarie a ultimelor dispoziții ale noului Cod de procedură civilă referitoare la judecarea unor cauze în camera de consiliu și la pregătirea instanțelor pentru acest pas important. În același timp, am abordat problema practicii neunitare, situație care ne creează dificultăți și care a fost ridicată inclusiv în Rapoartele Comisiei Europene.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică