« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Robert Cazanciuc în vizită la Curtea de Apel Craiova și Tribunalul Dolj
15.09.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Justiției a dat publicității luni, 14 septembrie 2015, un comunicat cu privire la vizita ministrului Robert Cazanciuc la Curtea de Apel Craiova și Tribunalul Dolj.

Robert Cazanciuc: „Am avut discuții cu magistrații despre problemele legate, în principal, de infrastructura instanțelor din Craiova. În acest moment, avem în lucru ‎noul ‎Tribunal Dolj, investiție demarată în luna iulie 2014, și pe care sper că o vom finaliza până la sfârșitul anului. Totodată, Curtea de Apel Craiova a beneficiat de o importantă extindere, iar judecătoria va primi și ea în cel mai scurt timp spații suplimentare. Un alt subiect discutat cu magistrații s-a referit la intrarea în vigoare de la 1 ianuarie a ultimelor dispoziții ale noului Cod de procedură civilă referitoare la judecarea unor cauze în camera de consiliu și la pregătirea instanțelor pentru acest pas important. În același timp, am abordat problema practicii neunitare, situație care ne creează dificultăți și care a fost ridicată inclusiv în Rapoartele Comisiei Europene.”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.