« Secţiuni « Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 

Auditul de securitate in domeniul aviatiei civile
21.04.2009 | , SAVESCU & ASOCIATII

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 250 din 15 aprilie 2009 a fost publicata Legea nr. 94 din 8 aprilie 2009 privind auditul de securitate in domeniul aviatiei civile

Legea asigura aplicarea Programului national de securitate a aviatiei civile, in vederea prevenirii actelor de interventie ilicita si pentru asigurarea securitatii in aviatia civila.

Conform prevederilor legii, autoritatea competenta pentru coordonarea si aplicarea programului este Ministerul Transportului si Infrastructurii, iar auditul de securitate in domeniul aviatiei civile se va realiza de catre auditori autorizati in acest scop de autoritatea competenta. De asemenea, legea prevede si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a deveni auditor de securitate in domeniul mai sus amintit.

Legea stabileste cuantumul indemnizatiei pentru intocmirea unui raport de audit de securitate in domeniul aviatiei civile, care se suport? de la bugetul de stat: 4000 lei/auditor.

Actul normativ creeaza cadrul legal pentru protejarea informatiilor din domeniul securitatii aeronautice, continute in rapoartele de audit sau in planurile de actiuni colective.

Legea va intra in vigoare la data de 1 iulie 2009.

Pentru STIRI.JURIDICE,
SAVESCU SI ASOCIATII

 
Secţiuni: Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD