Varia
JURIDICE

Protocol de colaborare ANI-CNI din Republica Moldova


16 septembrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: REPUBLICA MOLDOVA, VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Agenția Națională de Integritate a dat publicității marți, 15 septembrie 2015, un comunicat cu privire la protocolul de colaborare semnat cu Comisia Națională de Integritate a Republicii Moldova.

Documentul a fost semnat de Bogdan Stan, președintele ANI, și de Anatolie Donciu, președintele CNI din Republica Moldova, cooperarea urmând a se derula pe bază de parteneriat activ pentru corelarea eforturilor de îmbunătăţire a activităţii de luptă împotriva corupţiei prin mijloace administrative.

Obiectivele protocolului constau în continuarea schimbului de bune practici în materia asigurării celor mai bune standarde de integritate, eficientizarea metodelor de prevenire a conflictelor de interese și a stărilor de incompatibilitate și pregătirea profesională a corpului de experți din cele două instituții.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro