Varia
JURIDICE

SNG a primit vizita unei delegații a Institutului de Justiție Palestinian


16 septembrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Școala Națională de Grefieri a dat publicității marți, 15 septembrie 2015, un comunicat cu privire la vizita de lucru a delegației Institutului de Justiție Palestinian.

În perioada 10-11 septembrie 2015, SNG a primit vizita unei delegații a Institutului de Justiție Palestinian, formată din Naila Younis, director responsabil cu formarea în cadrul Institutului de Justiție Palestinian, precum și Meda Grama, procuror român detașat la misiunea de poliție a UE din Ramallah.

Au avut loc întrevederi și discuții cu directorul Școlii Naționale de Grefieri, cu directorii Departamentului de formare profesională inițială, Departamentului de formare profesională continuă, Departamentului economico-financiar și administrativ, precum și cu reprezentanții Departamentului de formare formatori și al celui de relații internaționale. Discuțiile au vizat specificul activităților derulate în cadrul Școlii, separat pentru fiecare departament în parte, oaspetele din străinătate fiind invitat să participe la un seminar de formare inițială, să viziteze birourile și sălile de curs ale Școlii precum și la o întâlnire comună cu reprezentanții SNG.

Vizita a fost organizată în cadrul unor proiecte de asistență tehnică inițiate de Eupol Copps și vizează schimburi de experiență între Institutul Național al Magistraturii, Școala Națională de Grefieri, pe de o parte, și Institutul Palestinian de Justiție, pe de altă parte, în scopul stabilirii și dezvoltării unor relații bilaterale de cooperare în domeniul formării personalului din justiție al celor două state.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro