« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR creează Grupul de lucru ”Evoluția profesiei de avocat în perspectivă”
17.09.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității miercuri, 16 septembrie 2015, un comunicat cu privire la constituirea Grupului de lucru privind „Evoluția profesiei de avocat în perspectivă”, format din cei mai tineri membri ai Consiliilor Barourilor din România.

Consiliul UNBR a hotărât iniţierea şi organizarea consfătuirii naţionale a celor mai tineri membri ai consiliilor barourilor din România şi ai conducerii executive a UNBR, în vederea constituirii Grupului de lucru consultativ al Consiliului UNBR privind perspectiva evoluţiei profesiei de avocat din România.

În cadrul grupului de lucru, tinerii avocați vor avea ocazia să-și spună cuvântul și să participe la o serie de dezbateri pe marginea direcțiilor strategice ale profesiei de avocat. Aceștia vor comunica în mod constant cu consilierii UNBR astfel încât evoluția profesiei, privită prin prisma tinerei generații, să fie în permanență pe agenda Consiliului Uniunii.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni/categorii: UNBR+INPPA+Barouri

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD