Varia
JURIDICE

Examenul de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul INM. Proba scrisă. Subiecte și bareme. UPDATE: Soluționarea contestațiilor


21 septembrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

21 septembrie 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 18 septembrie 2015, procesele verbale de soluționare a contestațiilor la baremul de la proba scrisă, disciplinele Drept civil și Drept penal, din cadrul examenului de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul INM.

:: proces-verbal – Drept civil
:: proces-verbal – Drept penal
:: barem definitivi – Drept civil

***

17 septembrie 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 16 septembrie 2015, subiectele și baremele de la proba scrisă din cadrul examenului de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul INM.

Potrivit unui anunț al INM, contestațiile se pot formula în termen de 24 de ore de la publicarea baremului. Contestaţiile se depun personal la camera 9, et. 5 sau se transmit prin fax, la nr.: 021.407.62.68.

:: subiecte și barem Drept civil
:: subiecte și barem Drept penal

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro