« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Examenul de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul INM. Proba scrisă. Subiecte și bareme. UPDATE: Soluționarea contestațiilor
21.09.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

21 septembrie 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 18 septembrie 2015, procesele verbale de soluționare a contestațiilor la baremul de la proba scrisă, disciplinele Drept civil și Drept penal, din cadrul examenului de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul INM.

:: proces-verbal – Drept civil
:: proces-verbal – Drept penal
:: barem definitivi – Drept civil

***

17 septembrie 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 16 septembrie 2015, subiectele și baremele de la proba scrisă din cadrul examenului de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul INM.

Potrivit unui anunț al INM, contestațiile se pot formula în termen de 24 de ore de la publicarea baremului. Contestaţiile se depun personal la camera 9, et. 5 sau se transmit prin fax, la nr.: 021.407.62.68.

:: subiecte și barem Drept civil
:: subiecte și barem Drept penal

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.