Interprofesional
Această secţiune specială grupează informaţii cu privire la tematica Avizului nr. 16/2013 al Consiliul Consultativ al Judecătorilor Europeni care face obiectul unui proiect dezvoltat de către reprezentantul CCJE în România, jud. dr. Rodica Aida Popa, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Consiliul Superior al Magistraturii şi Uniunea Naţională a Barourilor din România. Partener media: JURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Reprezentanții UNBR și ai Baroului București invitați la conferința internațională ”Dialogul interprofesional între judecători, procurori și avocați – necesitate în consolidarea justiției în societatea democratică în România”
18.09.2015 | JURIDICE.ro


Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității vineri, 18 septembrie 2015, un anunț cu privire la participarea reprezentanților Uniunii și ai Baroului București la conferința internațională ”Dialogul interprofesional între judecători, procurori și avocați – necesitate în consolidarea justiției în societatea democratică în România”, ce va avea loc pe 23 septembrie 2015, la ora 10:00 în Aula INM.

Reprezentanții profesiei de avocat vor participa la invitația organizatorilor, CSM și jud. dr. Rodica Aida Popa, reprezentantul României la CCJE, care au stabilit teme de interes pentru eveniment, printre care: întărirea cooperării interprofesionale din perspectiva Avizelor nr. 12 și nr. 16 ale Consiliului Consultativ al Judecătorilor Europeni (CCJE).

Continuarea dialogului interprofesional are loc pe o nouă coordonată extinsă din perspectiva nu numai a judecătorilor și avocaților, dar și a procurorilor ceea ce conferă o abordare consistentă și efectivă în asigurarea unei Justiții române corespunzătoare noilor realități.

Agenda conferinței poate fi consultată aici.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate