Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la instanțe și parchete
21.09.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității vineri, 18 septembrie 2015, un anunț cu privire la organizarea examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.

Concursul se organizează pentru ocuparea a 120 de funcții vacante de președinte și vicepreședinte de la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, precum și a 116 posturi vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct la parchete.

Magistrații pot depune cererile de înscriere la examen la sediul INM, până pe 9 octombrie 2015, conform calendarului de examen. Cererile de înscriere depuse prin poștă vor fi înaintate și prin fax la nr.: 021.311.02.34 sau 021.407.62.68.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun pe hârtie sau CD la sediul CSM, până pe 23 octombrie 2015.

:: cerere de înscriere judecători
:: cerere de înscriere procurori
:: funcții de conducere vacante la instanțe
:: funcții de conducere vacante la parchete
:: tematica și bibliografia
:: Regulamentul examenului

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti