Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Traian Basescu despre modificarile statutului functionarilor publici
28.04.2009 |


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat opinia sambata, 25 aprilie 2009, cu privire la modificarile aduse statutului functionarilor publici prin OUG  nr. 37 din 22 aprilie 2009? acesta considera ca reprezentantii partidelor aflate la guvernare ar trebui „sa mai reflecteze” asupra OUG, considerand ca este necesara descentralizarea urgenta a serviciilor deconcentrate.

Traian Basescu, Presedintele Romaniei: „Am speranta ca pana la sfarsitul anului, angajamentele actualului Guvern cu privire la descentralizare, la cresterea nivelului de autonomie al administratiilor locale se vor materializa in actiune, si nu in declaratii. De altfel, pentru ca veni vorba de structuri descentralizate in teritoriu, poate ca cele doua partide aflate la guvernare si prezente aici prin reprezentanti la varf vor mai reflecta putin asupra proaspetei ordonante cu privire la unitatile descentralizate […]Trebuie sa avem curajul sa spunem ca statul roman nu este inca un stat modern”.

De asemenea, Traian Basescu spera ca Guvernul sa atinga dezideratul „minim” al transferarii scolilor catre autoritatile locale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate