Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Trei judecători sancționați disciplinar
24.09.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 23 septembrie 2015, un comunicat cu privire la sancţionarea disciplinară a magistraţilor Tănăsescu Ileana Daniela, Secan Bogdana Ligia, judecători în cadrul Tribunalului Bucureşti, şi Jica Antonela Alis, judecător în cadrul Judecătoriei Vălenii de Munte.

Secţia pentru judecători a admis acţiunile disciplinare formulate de Inspecţia Judiciară împotriva celor trei judecători și a aplicat următoarele sancțiuni:
1. Jud. Tănăsescu Ileana Daniela, Tribunalul București – diminuarea indemnizaţiei de încadrare lunare brute cu 20% pe o perioadă de 3 luni, pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzută de art. 99 lit. h) teza a II-a din acelaşi act normativ – „ …întârzierea repetată în efectuarea lucrărilor, din motive imputabile”;
2. Jud. Secan Bogdana Ligia, Tribunalul București – suspendarea din funcţie pentru o perioadă de 3 luni, pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzută de art. 99 lit. h) teza a II-a din acelaşi act normativ – „…întârzierea repetată în efectuarea lucrărilor, din motive imputabile”;
3. Jud. Jica Antonela Alis, Judecătoria Vălenii de Munte – avertisment, pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzută de art. 99 lit. h) teza I din acelaşi act normativ – „nerespectarea în mod repetat şi din motive imputabile a dispoziţiilor legale privitoare la soluţionarea cu celeritate a cauzelor… ”.

Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO