Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

A fost semnată Carta interprofesională între judecători, procurori şi avocaţi
24.09.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Interprofesional, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității miercuri, 23 septembrie 2015, un comunicat cu privire la Conferinţa internaţională cu tema „Dialogul interprofesional între judecători, procurori şi avocaţi – necesitate în consolidarea Justiţiei în societatea democratică în România”, ce a avut loc pe 23 septembrie 2015, în Aula INM.

În cadrul conferinței a fost semnată ”Carta interprofesională între judecători, procurori şi avocaţi”, document care stabilește cadrul dialogului interprofesional.

De asemenea, a fost prezentat proiectul interprofesional judecători procurori și avocați ”Justiția română în era noii comunicări interprofesionale – punte spre era digitală” din perspectiva Avizelor nr. 4, 7, 12, 14, 16 ale Consiliului Consultativ al Judecătorilor Europeni și dezvoltat în parteneriat cu Consiliul Superior al Magistraturii, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Uniunea Națională a Barourilor din România.

Conferinţa a fost organizată sub egida Consiliului Superior al Magistraturii, la iniţiativa doamnei judecător dr. Rodica Aida Popa, reprezentantului României la Consiliul Consultativ al Judecătorilor Europeni (CCJE).

La eveniment au participat: av. dr. Gheorghe Florea, preşedintele UNBR, jud. Marius Badea Tudose – preşedintele CSM, jud. dr. Rodica Aida Popa – reprezentantul României la CCJE, judecător Nina Betteto – membru în Biroul Consiliului Consultativ al Judecătorilor Europeni, vicepreşedintele Curţii Supreme din Slovenia, Tiberiu Niţu – procuror general al PICCJ, judecător Octavia Spineanu Matei – director al INM și alți invitați.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti