Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Festivitatea de deschidere a anului universitar 2015-2016 / 28 septembrie 2015
24.09.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a dat publicității miercuri, 23 septembrie 2015, un anunț, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la festivitatea de deschidere a anului universitar 2015-2016.

Deschiderea anului universitar 2015-2016 va avea loc luni, 28 septembrie 2015, la ora 14:00, în Amfiteatrul A2. La festivitatea de deschidere a anului universitar vor participa prof. univ. dr. Nicolae Robu, Primarul Municipiului Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea, Rectorul Universității de Vest din Timișoara, jud. Erica Nistor, Președintele Curții de Apel din Timișoara, și av. Valeriu Răuță, Decanul Baroului Timiș.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate