Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Daniel Fenechiu candidează la Primăria Generală a Capitalei
25.09.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Av. Daniel Fenechiu, membru al Camerei Deputaților în Parlamentul României, a declarat joi, 24 septembrie 2015, în cadrul unui interviu cu Robert Turcescu, a declarat ca intenționează să candideze la Primăria Generală a Minicipiului București.

Întrebat dacă dorește să candideze, avocatul a declarat: „Răspunsul este neechivoc: da! Cred că doar un avocat poate desluși ițele intereselor care au aservit activitatea Primăriei Generale și poate face ceea ce știu că își doresc bucureștenii. Bucureștiul are nevoie de o administrație care înțelege că este în slujba cetățeanului și care să nu confunde funcția publică cu ierarhia fanariotă. Eu cred că am nevoie de votul bucureștenilor și nu de susținerea unui partid mare. Vremea în care postura de candidat al unui „partid mare” era premisa principală a succesului a cam apus și, veți vedea, anul 2016 va fi elocvent în acest sens. Mi-e greu să cred că PSD sau PNL mă vor susține – nu sunt de-al lor și aparțin unui alt mod de a face politică, – dar sunt convins că voi fi votat de mulți bucureșteni care au votat în trecut PNL sau PSD. Pentru că – după câte observ – partidele mari sunt în criză de candidați, nu candidații sunt în criză de partide mari.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate