Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Consiliul Baroului București. Măsuri împotriva avocaților restanțieri
25.09.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul București a dat publicității joi, 24 septembrie 2015, un anunț cu privire la deciziile Consiliului în legătură cu avocații restanțieri.

Au fost comunicate peste 500 de înștiințări prealabile suspendării către avocații care înregistrează mai mult de 3 luni restante la plata contribuțiilor profesionale către bugetul Baroului.

Din totalul de 100 de avocați restanțieri cărora le-a expirat termenul stabilit în înștiințare pentru achitarea contribuțiilor restante, Consiliul a luat act că un număr de 57 avocați și-au îndeplinit obligația de plată a contribuțiilor profesionale restante, iar un număr de 37 de avocați nu au dat curs înștiințării, neprezentându-se nici la întâlnirea solicitată de Consiliului Baroului la data de 22 septembrie 2015.‎

Consiliul a hotărât următoarele:
1. Continuarea procedurilor de înștiințare prealabilă suspendării a avocaților care înregistrează mai mult de 3 luni restante la plata contribuțiilor profesionale către bugetul Baroului București, până la finalizarea listei prezentate în ședința din 1 septembrie 2015.
2. Actualizarea evidențelor privind avocații restanțieri, după împlinirea termenelor indicate in înștiințările prealabile suspendării.
3. Continuarea procedurilor legale în vederea suspendării pentru neplată a avocaților care nu și-au achitat debitele restante, astfel cum aceștia vor fi indicați în evidențele actualizate.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.