Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Consiliul Baroului București. Măsuri împotriva avocaților restanțieri
25.09.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Baroul București a dat publicității joi, 24 septembrie 2015, un anunț cu privire la deciziile Consiliului în legătură cu avocații restanțieri.

Au fost comunicate peste 500 de înștiințări prealabile suspendării către avocații care înregistrează mai mult de 3 luni restante la plata contribuțiilor profesionale către bugetul Baroului.

Din totalul de 100 de avocați restanțieri cărora le-a expirat termenul stabilit în înștiințare pentru achitarea contribuțiilor restante, Consiliul a luat act că un număr de 57 avocați și-au îndeplinit obligația de plată a contribuțiilor profesionale restante, iar un număr de 37 de avocați nu au dat curs înștiințării, neprezentându-se nici la întâlnirea solicitată de Consiliului Baroului la data de 22 septembrie 2015.‎

Consiliul a hotărât următoarele:
1. Continuarea procedurilor de înștiințare prealabilă suspendării a avocaților care înregistrează mai mult de 3 luni restante la plata contribuțiilor profesionale către bugetul Baroului București, până la finalizarea listei prezentate în ședința din 1 septembrie 2015.
2. Actualizarea evidențelor privind avocații restanțieri, după împlinirea termenelor indicate in înștiințările prealabile suspendării.
3. Continuarea procedurilor legale în vederea suspendării pentru neplată a avocaților care nu și-au achitat debitele restante, astfel cum aceștia vor fi indicați în evidențele actualizate.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti