Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Olt. Modalitatea de avansare a onorariilor avocaților din oficiu în cauzele penale la Tribunalul Olt
28.09.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Baroul Olt a dat publicității joi, 24 septembrie 2015, adresa Tribunalului Olt, semnată de jud. Doina Gabriela Zăvălași – Președinte Secția penală, cu privire la modalitatea de avansare a onorariilor avocaților din oficiu în cauzele penale.

În cadrul Secției penale a Tribunalului Olt, s-a stabilit următoarea practică:
– la încheierea procedurii de cameră preliminară, judecătorul de cameră preliminară va proceda la avansarea onorariului cuvenit avocatului din oficiu pentru asistența juridică acordată inculpatului în procedura de cameră preliminară, calculat în funcție de numărul persoanelor care au calitatea de inculpat;
– în situația în care același avocat desemnat din oficiu acordă asistență juridică pentru același inculpat atât în faza de cameră preliminară, cât și în faza de judecată, s-a apreciat că, după avansarea onorariului cuvenit pentru faza de cameră preliminară, nu mai este necesară emiterea unei adrese către Baroul Olt pentru a fi eliberată o nouă delegație pentru același avocat pentru faza de judecată în primă instanță.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate