Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Agenția Europeană pentru Drepturi Fundamentale are un nou director


28 septembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Agenția Europeană pentru Drepturi Fundamentale a dat publicității vineri, 25 septembrie 2015, un comunicat cu privire la numirea lui Michael O’Flaherty în funcția de director.

Frauke Lisa Seidensticker, purtătorul de cuvânt al Board-ului FRA, a declarat: „Cu deosebită plăcere, Board-ul FRA anunță numirea lui Michael O’Flaherty în funcția de Director al Agenției. Profunda expertiză în drepturile omului și experiența națională, europeană și internațională vor consolida rolul FRA de jucător important în conturarea peisajului drepturilor fundamentale la nivelul UE.

Michael O’Flaherty: „Este o deosebită onoare pentru mine să fiu numit în această funcție importantă. Aștept cu nerăbdare să lucrez alături de angajați și de management pentru a promova protecția drepturilor fundamentale la nivelul întregii Uniuni, în special în această perioadă dificilă.

Michael O’Flaherty este profesor de drepturile omului la Universitatea Națională din Galway, Irlanda, și director al Centrului irlandez de drepturile omului. Este un membru cunoscut al Comitetului pentru drepturile omului din cadrul ONU.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică