Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

UNBR ref. restituirea sumelor achitate cu titlu de taxă de examen
30.09.2015 | JURIDICE.ro

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității marți, 29 septembrie 2015, Hotărârea nr. 25 din 5 septembrie 2015 a Consiliului cu privire la stabilirea cuantumul restituirilor sumelor achitate cu titlu de taxă de examen.

Consiliul a hotărât următoarele:
Art. 1 – Se restituie integral suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care nu au depus la barou dosarul de înscriere la examen.

Art. 2 – (1) Se restituie parţial (600 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului şi restituirea taxei, până la data de 9 septembrie 2015, când urmează a fi afişate listele finale ale candidaţilor la examen.
(2) Se restituie parţial (600 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului şi restituirea taxei, ca urmare a respingerii cererilor de înscriere la examen, la momentul afişării listelor finale ale candidaţilor la examen.
(3) Diferenţa de 400 de lei va fi virată barourilor care au efectuat operaţiunile de primire a cererilor de înscriere.

Art. 3 – Se restituie parţial (500 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului şi restituirea taxei după data afişării listei finale a candidaţilor la examen. Diferenţa de 400 de lei va fi virată barourilor care au efectuat operaţiunile de primire a cererilor de înscriere iar diferenţa de 100 de lei va fi reţinută de INPPA pentru operaţiunile parţiale administrative privind asigurarea spaţiilor de examen.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.