Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Avocați

UNBR ref. restituirea sumelor achitate cu titlu de taxă de examen

30 septembrie 2015 | JURIDICE.ro

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității marți, 29 septembrie 2015, Hotărârea nr. 25 din 5 septembrie 2015 a Consiliului cu privire la stabilirea cuantumul restituirilor sumelor achitate cu titlu de taxă de examen.

Consiliul a hotărât următoarele:
Art. 1 – Se restituie integral suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care nu au depus la barou dosarul de înscriere la examen.

Art. 2 – (1) Se restituie parţial (600 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului şi restituirea taxei, până la data de 9 septembrie 2015, când urmează a fi afişate listele finale ale candidaţilor la examen.
(2) Se restituie parţial (600 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului şi restituirea taxei, ca urmare a respingerii cererilor de înscriere la examen, la momentul afişării listelor finale ale candidaţilor la examen.
(3) Diferenţa de 400 de lei va fi virată barourilor care au efectuat operaţiunile de primire a cererilor de înscriere.

Art. 3 – Se restituie parţial (500 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului şi restituirea taxei după data afişării listei finale a candidaţilor la examen. Diferenţa de 400 de lei va fi virată barourilor care au efectuat operaţiunile de primire a cererilor de înscriere iar diferenţa de 100 de lei va fi reţinută de INPPA pentru operaţiunile parţiale administrative privind asigurarea spaţiilor de examen.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică