Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR ref. restituirea sumelor achitate cu titlu de taxă de examen
30.09.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității marți, 29 septembrie 2015, Hotărârea nr. 25 din 5 septembrie 2015 a Consiliului cu privire la stabilirea cuantumul restituirilor sumelor achitate cu titlu de taxă de examen.

Consiliul a hotărât următoarele:
Art. 1 – Se restituie integral suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care nu au depus la barou dosarul de înscriere la examen.

Art. 2 – (1) Se restituie parţial (600 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului şi restituirea taxei, până la data de 9 septembrie 2015, când urmează a fi afişate listele finale ale candidaţilor la examen.
(2) Se restituie parţial (600 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului şi restituirea taxei, ca urmare a respingerii cererilor de înscriere la examen, la momentul afişării listelor finale ale candidaţilor la examen.
(3) Diferenţa de 400 de lei va fi virată barourilor care au efectuat operaţiunile de primire a cererilor de înscriere.

Art. 3 – Se restituie parţial (500 de lei) suma achitată cu titlu de taxă de examen persoanelor care solicită barourilor retragerea dosarului şi restituirea taxei după data afişării listei finale a candidaţilor la examen. Diferenţa de 400 de lei va fi virată barourilor care au efectuat operaţiunile de primire a cererilor de înscriere iar diferenţa de 100 de lei va fi reţinută de INPPA pentru operaţiunile parţiale administrative privind asigurarea spaţiilor de examen.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti