Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

UNBR a validat rezultatele examenului de primire în profesia de avocat 2015


2 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Avocați, SELECTED

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității joi, 1 octombrie 2015, Decizia nr. 33/29 septembrie 2015 a Comisiei Permanente privind validarea examenului de primire în profesie ca avocat stagiar şi pentru persoanele care au susţinut examenul de definitivat în alte profesii juridice precum şi a rezultatelor acestuia.

Comisia a decis următoarele:

Art. 1. – Validează examenul de primire în profesie ca avocat stagiar şi pentru persoanele care au susţinut examenul de definitivat în alte profesii juridice, sesiunea septembrie 2015, precum şi rezultatele definitive ale acestui examen, astfel cum acestea au fost comunicate de către Comisia Naţională de Examen şi publicate pe paginile web ale I.N.P.P.A. central, centrelor teritoriale de examen ale I.N.P.P.A. şi U.N.B.R.

Art. 2. – Dispune, în baza prevederilor art. 37 alin. 1) din Statutul profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, primirea în profesie a candidaţilor declaraţi admişi la examenul de primire în profesie ca avocat stagiar şi pentru persoanele care au susţinut examenul de definitivat în alte profesii juridice, sesiunea septembrie 2015, precum şi emiterea deciziilor de primire în profesie a acestora.

Art. 3. – Deciziile de primire în profesie prevăzute la Art. 2 se vor comunica barourilor la care candidaţii s-au înscris. Barourile vor proceda la comunicarea deciziilor către candidaţii admişi.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică