Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE


Print Friendly, PDF & Email

CSM. Respingere acordare aviz pentru eventuale detașări
02.10.2015 | JURIDICE.ro

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de joi, 1 octombrie 2015, următoarele:
1. Respingerea acordării avizului Secţiei pentru judecători în vederea eventualei detaşări pe un post de judecător internaţional al Camerelor extraordinare ale tribunalelor cambodgiene a Oanei Stroiu, judecător la Judecătoria Brașov.
2. Respingerea acordării avizului Secţiei pentru judecători în vederea eventualei detaşări pe un post vacant de Associate Legal Officer în cadrul Secretariatului ODIHR Varşovia a O.S.C.E a lui Marian Gociu, judecător la Judecătoria Cornetu.
3. Respingerea acordării avizului Secţiei pentru judecători în vederea eventualei detaşări pe un post vacant de Rule of Law Officer în cadrul Biroului O.S.C.E. pentru Instituţii democratice şi Drepturile Omului Varşovia a lui Marian Gociu, judecător la Judecătoria Cornetu.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.