Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Respingere acordare aviz pentru eventuale detașări
02.10.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de joi, 1 octombrie 2015, următoarele:
1. Respingerea acordării avizului Secţiei pentru judecători în vederea eventualei detaşări pe un post de judecător internaţional al Camerelor extraordinare ale tribunalelor cambodgiene a Oanei Stroiu, judecător la Judecătoria Brașov.
2. Respingerea acordării avizului Secţiei pentru judecători în vederea eventualei detaşări pe un post vacant de Associate Legal Officer în cadrul Secretariatului ODIHR Varşovia a O.S.C.E a lui Marian Gociu, judecător la Judecătoria Cornetu.
3. Respingerea acordării avizului Secţiei pentru judecători în vederea eventualei detaşări pe un post vacant de Rule of Law Officer în cadrul Biroului O.S.C.E. pentru Instituţii democratice şi Drepturile Omului Varşovia a lui Marian Gociu, judecător la Judecătoria Cornetu.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate