« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM. Respingere acordare aviz pentru eventuale detașări
02.10.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de joi, 1 octombrie 2015, următoarele:
1. Respingerea acordării avizului Secţiei pentru judecători în vederea eventualei detaşări pe un post de judecător internaţional al Camerelor extraordinare ale tribunalelor cambodgiene a Oanei Stroiu, judecător la Judecătoria Brașov.
2. Respingerea acordării avizului Secţiei pentru judecători în vederea eventualei detaşări pe un post vacant de Associate Legal Officer în cadrul Secretariatului ODIHR Varşovia a O.S.C.E a lui Marian Gociu, judecător la Judecătoria Cornetu.
3. Respingerea acordării avizului Secţiei pentru judecători în vederea eventualei detaşări pe un post vacant de Rule of Law Officer în cadrul Biroului O.S.C.E. pentru Instituţii democratice şi Drepturile Omului Varşovia a lui Marian Gociu, judecător la Judecătoria Cornetu.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD