Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Diplomă de excelenţă pentru prof. univ. dr. Tudorel Toader


5 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Universitatea ”Danubius” din Galați a dat publicității vineri, 2 octombrie 2015, un comunicat cu privire la festivitatea de deschidere a anului univeristar 2015-2016, ce a avut ca invitați renumiți profesori de drept din țară.

Evenimentul din 1 octombrie 2015, organizat la sediul universității din Galați, i-a avut ca oaspeți de onoare, printre alții, pe următorii profesori universitari: prof. univ. dr. Tudorel Toader, judecător CCR și Decan al Facultății de Drept a Universității ”Al. I. Cuza” din Iași, prof. univ. dr. Ioan Humă, prof. univ. dr. Neculai Bobeică și prof. univ. dr. Constantin Cloșcă.

Conf. univ. dr. Andy Pușcă, Rectorul Universității ”Danubius” din Galați: „Copleșiți de bucuria de a avea alături colaboratori valoroși, profesori emeriți, care, ani de zile, ceas de ceas, au desăvârșit ceea ce vedeți astăzi în jurul nostru, simt energia din această sală plină, o energie care ne motivează să depășim criteriul performanței și să ne îndreptăm către excelență, care, de altfel, este una dintre valorile Universității ”Danubius”. Ne propunem, în continuare, excelența bazată pe lucrul bine făcut și, cel mai important, bazată pe studenți. Studenții sunt, pentru noi, cei care trebuie promovați. Consider că am evoluat enorm și suntem una dintre cele mai bine văzute universități din România și mult mai bine văzute în spațiul internațional. Mă bazez pe fapte care au avut loc în anii trecuți. Un an bun! Mult succes și multă credință în viitorul nostru”!

Prof. univ. dr. Tudorel Toader: „Am venit cu plăcere la această festivitate. Am avut șansa ca, în acești ani de experiență profesională, 25 de ani cadru didactic, 9 ani, judecător la Curtea Constituțonală a României, aproape 2 ani de când sunt membru al Comisiei de la Veneția, să călătoresc, din motive profesionale, în toată lumea. Am văzut foarte multe universități și facultăți. Într-adevăr, ceea ce ați reușit dumneavoastră aici, nu doar logistic ci și sub aspectul fondului de pregătire uman, a spiritului uman și universitar pe care l-ați promovat și dezvoltat la nivelul facultăților și al universității, este competitiv cu cele mai valoroase și cele mai importante instituții de învățământ superior din România. Nu spun de stat sau private. Cu toții obținem aceeași diplomă, aceeași profesie. Cu toții îmbrăcăm aceeași robă și exercităm aceleași competențe într-o profesie liberală sau în mecanismele funcționale ale statului de drept. Dincolo de toate acestea, permiteți să subliniez și solidaritatea care, de-a lungul anilor, ne-a unit prin faptul că venim din aceeași zonă. Vă transmit și vă doresc un an universitar plin de împliniri și reușite profesionale și personale”!

Prof. univ. dr. Ioan Humă: „A fost o perioadă eroică, de activitate demiurgică, pe care, domnul Președinte a configurat-o într-un drum care a condus la rezultatele deosebite ale acestei universități. Sunt bucuros, mândru, de faptul că am putut să mă alătur, printr-un grăunte, o părticică, acestui colectiv. Iată de ce, privind înapoi, de fapt, privesc înainte! Tinerii să știe că nu pot privi mai departe, fără modele luminoase pe care le oferă cei care își dăruiesc viața pentru o idee. Clipa întâlnirii noastre devine, pentru mine, un prezent etern”!

Prof. univ. dr. Neculai Bobică: „Ceea ce am trăit aici la dumneavoastră 13 ani să știți că sunt momente cu adevărat unice. Felicit, din suflet, pe tinerii care au făcut această alegere: de a fi studenți la Universitatea Danubius, o universitate de prestigiu, realizată de o personalitate de excepție care a pornit de la nimic, fără niciun suport din partea statului.”

Președintele-Fondator, prof. univ. dr. Benone Puşcă, a dorit să răsplătească, onorific, prin acordarea diplomei de excelență și a titlurilor de profesori emeriți, invitaților speciali care au făcut parte, într-o anumită perioadă, din elita didactică a acestei universități.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii