Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Se pregăteşte finanțarea Institutului Român pentru Informații Juridice. UPDATE: Hotărârea Plenului CSM
07.10.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

7 octombrie 2015: Plenul Consiliului Superior al Magistraturii şi-a însuşit în ședința de marți, 6 octombrie 2015, punctul de vedere al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios privind solicitarea de sponsorizare formulată de Institutul Român pentru Informaţii Juridice – ROLII.

De asemenea, Plenul a hotărât sesizarea Ministerului Justiției în vederea emiterii unui proiect de hotărâre de guvern.

***

5 octombrie 2015: Comisia nr. 2 – Eficientizarea activității CSM și a instituțiilor coordonate, parteneriatul cu instituțiile interne și societatea civilă a decis în ședința din 28 septembrie 2015, cu privire la solicitarea formulată de Institutul Român pentru Informații Juridice, că va înainta lucrarea către Plen pentru inițierea demersurilor necesare asigurării, prin HG, a finanțării Institutului Român pentru Informații Juridice.

De asemenea, i se va comunica solicitantului că este necesar ca Institutul să inițieze demersurile pentru dobândirea statutului de instituție de utilitate publică.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.