Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Se pregăteşte finanțarea Institutului Român pentru Informații Juridice. UPDATE: Hotărârea Plenului CSM
07.10.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

7 octombrie 2015: Plenul Consiliului Superior al Magistraturii şi-a însuşit în ședința de marți, 6 octombrie 2015, punctul de vedere al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios privind solicitarea de sponsorizare formulată de Institutul Român pentru Informaţii Juridice – ROLII.

De asemenea, Plenul a hotărât sesizarea Ministerului Justiției în vederea emiterii unui proiect de hotărâre de guvern.

***

5 octombrie 2015: Comisia nr. 2 – Eficientizarea activității CSM și a instituțiilor coordonate, parteneriatul cu instituțiile interne și societatea civilă a decis în ședința din 28 septembrie 2015, cu privire la solicitarea formulată de Institutul Român pentru Informații Juridice, că va înainta lucrarea către Plen pentru inițierea demersurilor necesare asigurării, prin HG, a finanțării Institutului Român pentru Informații Juridice.

De asemenea, i se va comunica solicitantului că este necesar ca Institutul să inițieze demersurile pentru dobândirea statutului de instituție de utilitate publică.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate